image 01

(MCSE) Sistem Uzmanlığı eğitimleri, IT alanında nitelikli bilişim uzmanı yetişmek,  IT altyapısını kurgulayıp tasarlayan, kurabilen, yönetebilen aynı zamanda güvenliğini sağlayıp sorunları çözüme ulaştıran bilişim teknolojileri uzmanlarını sektöre kazandırmadır.

image 02

IT EXPERTED olarak kaliteli ve alanında uzman eğitimlerle şirketlerin yazılım departmanında çalışmak isteyen veya hali hazırda çalışıp kendini daha iyi geliştirmek isteyen, her yaşta ve kariyerini yazılım üzerine geliştirmek isteyen herkes Yazılım kursu uzmanlığı eğitimine katılmalıdır. 

image 03

Network uzmanı eğitimlerine katılan kişiler, CCNA ve CCNP uzmanlaşıp  bir çok bilgisayardan ya da binlerce farklı cihazdan oluşan ağın aynı anda uyumlu çalışmasını sağlayan büyük ölçekli ve orta ölçekli tüm firmalarda çalışabilecektir. 

image 04

IT EXPERTED olarak kaliteli ve alanında uzman eğitimlerle Siber güvenlik ve ethical hacking ile siber saldırıları önleme, tespit etme ve müdahale etme konusunda uzmanlaşacaksınız. 

image 05

Microsoft Office Programları, günümüz iş dünyasında en yaygın olarak kullanılan ofis yazılımlarındandır. Bu yazılımlar ofis işleri, veri yönetimi, raporlamalar, sunumlar, iş zekası, performans yönetimi gibi bir çok alanda kullanılabilmektedir.

image 06

Dünya genelinde veri tabani sistemleri, her türlü yazılımdan, bankacılığa, sanayilerden, saglik bilgi sistemlerine, sirket yönetimlerinden, hava tasimaciligi gibi hemen hemen her sektörde bilgisayar sistemlerinin veri alt yapisini olusturmaktadir.

image 07

IT EXPERTED olarak;  Rekabetin arttığı, sınırların kalktığı ve küreselleşmenin her geçen gün etkisini arttırdığı bir dünyada çağın getirdiği yeni rekabet koşullarıyla baş etmek, günün koşullarına özgü kendimizi her daim geliştirmek ve  teknolojiyi takip etmek gerekiyor.