JavaScript Eğitimi
JavaScript, geliştiricilerin etkileşimli web sayfaları oluşturmak için kullandığı bir programlama dilidir. JavaScript işlevleri, sosyal medya akışlarını yenilemekten animasyonlar ve etkileşimli haritalar göstermeye kadar, bir web sitesi kullanıcısının deneyimini iyileştirebilir. İstemci tarafındaki bir betik dili olarak, World Wide Web’in temel teknolojilerinden biridir. Örneğin, internette gezinirken bir görsel döngüsü, görmek için tıkla açılır menüsü ya da bir web sayfasında dinamik olarak değişen öğe renkleri gördüğünüzde JavaScript efektlerini görmüş olursunuz.
Tarihsel olarak web sayfaları bir kitaptaki sayfalara benzer şekilde statikti. Statik bir sayfa bilgileri çoğunlukla sabit bir düzende görüntülüyordu ve şimdi modern bir web sitesinden beklediğimiz her şeyi yapmıyordu. JavaScript, web uygulamalarını daha dinamik hale getirmek için tarayıcı bazlı bir teknoloji olarak ortaya çıktı. Tarayıcılar JavaScript kullanarak kullanıcı etkileşimine yanıt verebilir ve web sayfasındaki içerik düzenini değiştirebilir.
Dil olgunlaştıkça JavaScript geliştiricileri kitaplıklar, çerçeveler ve programlama uygulamaları oluşturdu ve bunları web tarayıcılarının dışında kullanmaya başladı. Bugün JavaScript’i hem istemci tarafı hem de sunucu tarafı geliştirme için kullanabilirsiniz.
Eğitim dahilinde sıfırdan en ileri seviyeye kadar Javascript’in mimarisini, hangi alanlarda kullanıldığı, tüm özelliklerini, tüm metotlarını, tüm fonksiyonlarını ve nesne tabanlı programlama yöntemlerini en ayrıntılı şekilde ve bol örneklerle işlenmektedir.
Eğitim süresi: 5 Gün
Kimler İçindir?
Geleceğini ve kariyerini yazılım sektöründe devam ettirmek isteyen herkes katılabilir.
Sertifikalar
- IT EXPERTED Akademi Katılım Sertifikası
- IT EXPERTED Akademi Başarı Sertifikası
- Üniversite Onaylı E-Devlette Görülebilen Sertifika
- ICCW Uluslar Arası Sertifika
Eğitim İçeriği
- JavaScript Nedir?
- ECMAScript Nedir?
- Temel JavaScript Konuları
- Değişkenler
- Operatörler
- Şart İfadeleri
- Döngüler
- Diziler
- Fonksiyonlar
- Temel NYP Konuları(Sınıf,Özellik,..vb)
- JavaScript Nesneleri
- BOM İşlemleri
- DOM İşlemleri
- Veri Doğrulama İşlemleri
- JavaScript Olayları
- HTML5-CSS3-JS Kullanarak Örnekler Yapılması
Detaylı İçerik İçin Lütfen İletişime Geçiniz.